Blog

19/12/2019

Ako postoji način školovanja, odnosno sticanja kvalifikacija za željeno zanimanje, a koji nudi mnogobrojne prednosti, onda je to sasvim sigurno vanredno školovanje.

Ipak, ne u tako davnoj prošlosti je sve to izgledalo mnogo drugačije, jer je ugla...

PROČITAJTE VIŠE

11/12/2019

Pitanje bez odgovora, reklo bi se... zapravo svaki pojedinac na osnovu kako svojih afiniteta, tako i lične situacije u datom momentu donosi odluku da li će školovanje nastaviti na nekom fakultetu, odnosno višoj školi ili će se ipak odlučiti da...

PROČITAJTE VIŠE

04/12/2019

Samo zbog nedovoljne informisanosti mnogi smatraju da je privatna škola "rezervisana" za one sa dubokim džepom, ali i za one koji ne žele posebno da se potrude i uče, onako kako se to praktikuje u državnim srednjim školama.

Međutim, istina je ustv...

PROČITAJTE VIŠE

26/11/2019

Neko od malih nogu zna da želi da se bavi ovim ili onim zanimanjem, a neko vremenom odluči čime želi u svom životu da se bavi.

I dok ima onih koji su praktični, te razmišljaju odmah o tome koliko će zarađivati, dotle ima i onih kojima je humano...

PROČITAJTE VIŠE

06/11/2019

Trenutno važećim zakonom su vrlo pooštrene kontrole obrazovnih institucija. A u tom smislu gotovo svaka privatna srednja škola ili visokoškolska ustanova, da bi poslovala u skladu sa pravilima, mora da ima i akreditaciju.

Šta je akreditacija?

Zva...

PROČITAJTE VIŠE

Top