Omogućite sebi kvalitetnije obrazovanje

Polugodište je pravo vreme za sumiranje rezultata školovanja. Ukoliko ste nezadovoljni vašim ocenama, društvom u školi, profesorima, ukoliko smatrate da se školujete na pogrešnom obrazovnom profilu, sada je pravo vreme da nešto bezbolno i lako promenite. Zakon o srednjem obrazovanju i vaspitanju vam omogućuje da u toku školske godine možete bez ikakvih posledica promeniti školu u kojoj se obrazujete i iz jedne škole pređete u drugu. Ovako moderan pristup obrazovanju, omogućuje vam promenu vašeg obrazovnog profila u toku samo školovanja, bez ikakvih trzavica i problema.

Zato obaveštavamo sve zainteresovane učenike, koji žele da redovnu nastavu pohađaju u našoj školi, da shodno čl. 43. Zakona o srednjem obrazovanju i vaspitanju, svaki redovan učenik koji se ispiše iz škole u toku školske godine može da se upiše u drugu školu u roku od sedam dana od dana uručenja ispisnice.

Vrata naše škole su vam širom otvorena. Mi vam nudimo mogućnost redovne nastave uz visok kvalitet obrazovanja koji proizilazi iz stručnog nastavnog osoblja koje karakteriše veliko iskustvo u školstvu, izuzetno znanje i potpuna predanost učenicima. Naša odeljenja imaju mali broj učenika zbog individualnog rada nastavnika i velikoj posvećenosti učenicima. To će omogućiti brži edukativni razvoj vašeg deteta, ali istovremeno i uštedeti vaš budžet, jer nećete morati plaćati dodatne i dopunske privatne časove.

Omogućite sebi ili svojoj deci kvalitetno obrazovanje, individualan rad i sticanje znanja koje će im u budućnosti omogućiti sigurno zaposlenje ili nastavak školovanja na odgovarajućoj visokoškolskoj ustanovi.

PODELITE: