Mala odeljenja

Mala odeljenja
Mala odeljenja

Svaki učenik ima svoju individualnost, koja se u državnim školama, zbog velikog broja učenika u odeljenju, ne može ispoljiti. Zato se u Svetom Arhangelu odeljenja formiraju sa maksimalno deset učenika u jednom odeljenju. Na ovaj način, mi smo omogućili našem nastavnom kadru da posveti punu pažnju svim učenicima i da u potpunosti ispuni nastavni plan, a učenicima smo omogućili da pažljivim radom na času ostave sebi dosta slobodnog vremena kod kuće.

Velikih problem svih državnih škola u Srbiji je nedovoljna posvećenost nastavnika prema učenicima. U odeljenjima gde ima 30 i kusur đaka, nastavniku je potrebno celo polugodište da samo upozna sve đake, a o individualnom radu i ne vredi pričati.

Ali zato postojimo mi, srednja škola “Sveti Arhangel”. Nastava za redovne učenike se u našoj školi odvija u malim odeljenjima sa maksimalnim brojem učenika – 10. Zašto? Odgovor je veoma jednostavan. Produktivnost, individualnost, stručnost, praktičnost. Proverite i sami, obezbedite svom detetu najbolje srednje obrazovanje u gradu. Omogućite vašem detetu da otkrije svoj talenat uz pomoć naših profesora I postane deo modernog školovanja.

Zato i važno obaveštenje za sve zainteresovane: shodno Zakonu o srednjem obrazovanju i vaspitanju, redovan učenik, može u svakom trenutku dok traje školska godina, da se ispiše iz škole u koju ide i da u roku od 7 dana od dana dobijanja ispisnice, upiše bilo koju drugu školu. Iskoristite tu zakonsku mogućnost i obezbedite svom detetu najbolje obrazovanje.

PODELITE: